Mit liv midt i en uvending

Sommeren er fløjet forbi mig. Midt i badeværelses projekter, nok på det værst tænkelige tidspunkt, vender mit liv op og ned, jeg måtte sætte punktum på et mange årigt forhold til min samlever. I dag efter månederne er gået, kan vi begge se det var det rigtige, men de første uger var bestemt ikke nemme at komme igennem, for den der står tilbage og er såret, eller for den der sårer. Men i dag står vi begge med en ny i vores liv, vi smiler, ler, og er glade igen begge to. De sidste katte er flyttet med mig i dag, og en ny tilværelse er startet i vamdrup, ja hvem havde regnet med at jeg skulle ende der, efter at have været bosat i haderslev hele mit liv. Nu er det heller ikke permanent at skulle bo i vamdrup, men en midlertidig station til man finder ud af hvad der så skal ske.

vamdrup07092010

3 tanker om "Mit liv midt i en uvending"

  1. Jamen Laila, det er da noget af en kovending dit liv har taget. Godt at høre I er kommet ordenligt om på den anden side og Vamdrup er vel lige så godt et sted at bo som Haderslev?
    Kærlige hilsener og tanker fra
    Susanne i Sommersted

  2. Jamen Laila, det er da noget af en kovending dit liv har taget. Godt at høre I er kommet ordenligt om på den anden side og Vamdrup er vel lige så godt et sted at bo som Haderslev?
    Kærlige hilsener og tanker fra
    Susanne i Sommersted

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>