Avatar igen igen.

AvatarMovieWallpapers

Lørdag aften var vi inde og se Avatar igen, denne gang i 3D. Vi havde valgt biografen i Sønderborg, hvilket vi nok ikke skulle have gjort.

Det var med lidt blandede følelser jeg kom ud derfra, og den samme fornemmelse havde dem jeg havde været inde og se den med, vi har alle været inde og se den tidligere i Kolding Biocenter, så vi havde alle sammen noget at sammenligne med.

For at starte et sted, så var brillerne ikke just behagelige at have på og  synfeltet var meget lille. Når scenerne i filmen blev lidt hurtige, havde det en tendens til at blive lidt sløret det hele. Der er højst sansynligt en masse fif til at få den bedste oplevelse ud af 3D, som at sidde det rigtige sted i biografen osv, ting som jeg endnu ikke har sat mig ind i. Og om det havde gjort den store forskel i Sønderborg Kinorama, er måske tvivlsomt. Kinorama har ikke den bedste komfort, der er lettere indelukket i biografen, jeg syntes jeg lugtede af røg da jeg kom hjem, læredet sidder højt i forhold til puplikum, så man sidder underligt med hovedet for at følge filmen, hvilket gav en ordentlig hovedpine. Nu er det altså ikke bare fordi jeg vil brokke mig, siger bare hvordan jeg oplevede det. Det er heller ikke altid jeg har haft de bedste oplevelser med Kolding Biocenter, for nogle måneder siden, var jeg med en veninde inde og se “pigen der legede med ilden”, der var store lydproblemer, og filmen hoppede op og ned på læredet. Efter filmen henvende vi os ved skranken, og fortalte på en sober måde om vores oplevelser, så de kunne rette det til næste fremvisning, hvorpå der kom en mand og nærmest svinede os til, at de ikke havde haft problemer før, og at de andre i salen ikke havde sagt noget omkring det vi nævnte. Vi gik meget betuttet derfra, undrende, og fandt senere ud af at det var selve ejeren vi havde snakket med. At en fremvisning kan gå galt, det er vel hvad der sker, oder was? Og så trænger deres møblement snart til at blive renset, man hænger snart fast til hovedstøtten.

Som for-film i Sønderborg Kinorama, blev der vidst “Alice i Eventyrland”, jeg er ikke vild med at se for-film, jeg vil overraskes!!! Men for-filmene var i 3D, så jeg hang på, og nu for at have noget at sammenligne med Sønderborg Kinorama, så overejer jeg om vi skal ind og se ” Alice i Eventyrland”  i Odense, men de har to biografer, hvilken skal man vælge??

2 tanker om "Avatar igen igen."

  1. Den i Rosengårdscenteret skulle siges at være den bedste, når det gælder 3D. Jeg har set 3D i Biocity i OBC, og det var jeg ganske tilfreds med.

    /Julia

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>