Rå uld

Vi var en tur på landet i går, ude og få en kop kaffe ved et vennepar. En i hendes familie har får, og jeg havde på et tidspunkt nævnt at jeg gerne ville have lidt uld, hvis det kunne lade sig gøre. I går fik jeg så en stor sæk med hjem. Men da jeg kiggede i den, var jeg meget i tvivl om det kunne bruges, der var meget halm og skidt i det.

Men efter at have vendt det ud på sneen herude, fik jeg fisket lidt fra, der har lidt potentiale. Der var koldt derude, men dejligt med fugle sang, de lader sig ikke slå ud af lidt sne vejr. En ting der da også var positiv ved at sortere uld i frostvejr, er at diverse prutter er stiv frosne, og en del nemmere at fjerne i den tilstand.

Her er hele baluljen.

Uld1502201001

Her er det jeg har sorteret fra. Nu skal der bare vaskes og vaskes endnu engang!

Uld1502201002

Uld1502201003

Uld1502201004

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>