Ro

Der er ro på herinde, men bestemt ikke i mit liv. Vi er ved at få nyt tag på. Så der er rumsteren hele tiden, og hjælpsomme folk der kommer og giver en hånd, eller skal vi sige en arm med.

Huset er pakket ind i stillads, det giver mange nye lyde om natten, det giver til tider timer hvor jeg ligger og lytter, og ikke får den søvn jeg burde have.

Jeg er ikke med oppe på taget, ville gerne, men der er nok at se til hernede, føler mig lidt som en kogekone fra 30´erne. Jeg forsøger mig ud i madkunstens verden, hvilket jeg nok bør indrømme ikke er min stærke side, så der har både været tørre frikadeller og rå koteletter.

hus1210200901

hus1210200902

hus1210200903

I torsdags måtte vi tage den svære beslutning at få Klivia aflivet. Her på billedet er hun stadig rask, og ligger i en af hendes underlige stillinger og sover den bedste katte-søvn. Efter at have haft hende indlagt, og fortsat prøvet herhjemme at få hende på dupperne igen, måtte vi til sidst indse at det ikke ville ske. Hun lå til sidst bare.

Klivia1210200901

Nu ligger hun under kork egen her. Som ved de andre katte vi har måttet sige farvel til, skulle der også plantes et træ til minde om Klivia. Hun var en utrolig speciel kat, vi kommer til at savne hende forfærdeligt meget.

hus1210200904

Til sidst lige et par billeder af det græskar hoved jeg lavede i dag, ud af eget hjemmedyrkede græskar.

halloween200901

halloween200902

2 tanker om "Ro"

  1. Jeg ville rigtig gerne være med på denne lille leg. I dag forsøgte jeg at støve nogle brune ting op i mit hjem. Og fandt dermed ud af at jeg ikke ejer brune ting. Jeg kunne maks komme op på to ting, min mormors gamle skab, og et krus med katte motiv på. Så hvis jeg skal lege med, må jeg be om en anden farve ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>