Jeg lærer det åbenbart aldrig

Jeg er lidt en skovl nogen gange. Først havde jeg på fornemmelsen at trøjen var for stor, men blev ufortrødent ved med at strikke, så fik jeg den prøvet da jeg var igang med nummer to nøgle. Jo den var for stor. Trævler op, går en pind ned og en størrelse ned. Strikker igen på livet løs, nu passer størrelsen. Laver en fejl som jeg fusker mig lidt til at rette op på, men jeg kan stadig se den. Ak tænker jeg, og strikker videre, og er igang med nøgle nummer tre. Og så er det jo at jeg er så dum, for jeg ved jo at den fejl ikke er ok, og at jeg vil blive ved med at se den, jeg ved at jeg trævler op og begynder forfra. Hvorfor kan jeg ikke lære at erkende det med det samme? I stedet for at bruge flere timer på at strikke videre, og dernest tid på at trævle det hele op igen.. Hvorfor?

strik2807200901

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>