Bungy Jump

Jeg vil lige starte med at sige at jeg er højde skræk, kan ikke engang stå på køkkenbordet uden at  jeg bliver svimmel.

I torsdags var vi tre tøser afsted til grøn koncert i kolding. Der var også bungy jump, men nej det var aldrig i livet noget jeg skulle prøve, aldrig! Imens vi stod og hørte Tim Christensen, og fik den første øl, snakkede vi lidt om bungy jump, min veninde har prøvet det to gange. Min bror der døde i 2003 af kræft, havde året inden han blev syg, sprunget bungy jump i Haderslev. Og så kom ordene ud af mig, at hvis min bror kunne se mig, ville han nok sige at hvis han turde, turde jeg også.

Ca en halv time senere, stod jeg og havde betalt 450 kroner, for at få lov til at springe 60 meter ned fra en kran.. To store fyrre blev hejst ned kort tid inden det var min tur, de turde ikke.. Jeg var ikke det mindste nervøs. Fik udstyrret på, blev hejst 60 meter op, med kun en vej ned. Jeg husker både en masse og ingenting fra faldet, det kommer og går i brudstykker. Havde forventet at jeg ville skrige, men der kom ikke andet end et underligt pust fra mig, da jeg faldt, som om luften blev mast ud af mig. Jeg var glad da jeg var nede igen, men havde også en underlig lyst til at skulle derop igen med det samme.

Som minde fik jeg et kæmpe blåt mærke på mit højre lår. Måske har jeg ramt rebet, eller selen der har fået fat i fedtet.

Jeg har brudt en grænse, og overvundet noget stort. Mon jeg bliver svimmel næste gang jeg står på køkkenbordet?

2 tanker om "Bungy Jump"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>