Babytæppe på vej

Der er en lille baby på vej i Give. Og når forældrene så ved om det bliver dreng eller en pige, kan det jo ikke være lettere at strikke noget til den lille. Hvis man da måtte få at vide hvad det bliver, men det eneste svar jeg får, er at det bliver en baby! Tsk tsk! ;)

Jeg var begyndt på et “fiske” tæppe, i lilla og blå farver. Men så kom der ønsker, og så kunne jeg nok se at mit fisketæppe nok var lidt for flowerpower agtigt, jeg skal nok komme med billeder når jeg laver det færdigt.

Nu er jeg ved at strikke et babytæppe fra Drops, i Drops garnet Merino ekstra fine. Det er super lækkert det garn, dejligt at strikke med, dejligt elastisk, og så er det så lækkert blødt. Ikke sidste gang jeg laver noget i den kvalitet. Nu er jeg bare spændt på hvordan det arter sig i brug.

strik1007200901

Lige et par dage mere, så er jeg færdig med det. Om jeg når at strikke mere til den lille inden den bliver født, er nok tvivlsomt. Men hvis jeg venter lidt, ved jeg jo også om jeg skal strikke i pink eller blå. Hmm tror nu mest på at det bliver en dreng.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>