Her og der og alle vegne.

Den her blæsende januar, gør min krop så tung så tung, og sindet også. Utilstrækkelighed på alle de fronter, hvor jeg burde være stærk og aktiv, gør mig endnu tungere. Jeg burde være her og der og alle vegne. Men jeg kan ikke. Prøver at glædes over de små ting jeg får gjort, selvom det er de store armbevægelser der skal til, for at få bjerget af opgaver til at flytte sig. I stedet mosler jeg det store bjerg foran mig. Men sådan må det være for en tid. Jeg må lige nu, forvisse mig om at det bliver anderledes, og selvfølgelig gør det det. Det er bare at vente på lys og lyde som vil ændre alt, snart, men lige nu ikke snart nok. Lige nu vil jeg bare prøve at holde sammen på mig selv, tage bitte små skridt, og håbe på ikke at blive væltet af det blæsende januar, som lige om lidt bliver til februar. Og måske en lille forsmag på noget lysere og nemmere fordøjeligt. Imens kan fornemmelsen som ødselhed og spild ikke fortrænges, spild af tid, af at være fastfrosset i den her tunghed. Samvittighed der sidder på skulderen og hvisker, igen og igen, alt det der burde gøre her og der og alle vegne. 

  

3 tanker om "Her og der og alle vegne."

 1. Hej Britta
  Lille Molly er en Tortoiseshell & White cat, ligesom min Sippe. På dansk knapt så charmerende.. skildpaddefarvet kat. Hankatte med denne farve fødes sterile. Jeg ved ikke hvorfor?

  Det var et sidespring:
  Jeg samler Sippes pels i en pose efter den daglige børstning og massage.
  Jeg vil gerne lave et halstørklæde ud af det på et tidspunkt. Det er hendes underuld, der ryger af.
  Jeg aner intet om, hvordan jeg kommer videre efter at have samlet uld nok eller for den sags skyld, hvor mang gram, jeg skal samle??
  Kan du hjælpe mig?
  Vh
  Tine B. S. Nielsen

 2. Hej Tine. Er du kommet videre med dit projekt?
  Hvis det er underuld fra en huskat, vil jeg tro det er for kort til at blive spundet alene. Men det kan måske blandes med en anden uldtype.
  Mvh Laila

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>