Solskin og lilla dis.

Lidt updates :) Jeg har sørme fået spundet noget.. Det her er noget af det BFL jeg selv farvede. Dette er det første bundt. Resten er færdigt, men er ikke kommet af haspetræet endnu.

spinde098

På spolen. Som spundet, og som tvundet.

spinde099

spinde0913

Jeg meldt mit til et Ravelry projekt, http://www.ravelry.com/groups/ply-by-night . Et projekt hvor man køber de samme spinde fibre, og skal strikke efter den samme opskrift. Jeg er lidt bagefter. Fibrene her er til første projekt, som skal være færdigt til marts, men det når jeg nok ikke.

Har valgt at dele fibrene op i tre portioner, lys, mellem og mørk. Det er superwash Merino, bare så lækkert!

“Sunshine Of Your Love” hedder spindefibrene , det er superwash merino, bare så lækkert!

Købt her: http://www.crownmountainfarms.com/html/animal-fiber/sw-merino.html

spinde0910

spinde0911

spinde0912

Bare endnu begyndelsen på et Stjernsjal

Synes jeg har så meget forskelligt på pindene lige nu, at der ikke rigtigt bliver noget færdigt. Slider med en sweater til Morten,  et stjernesjal til mig selv,, plus alt det andet.Jeg blev dog færdig med et par futter til niecen, men glemte at tage billeder. Fik et indkøbsnet færdig, som nok har ligget et halvt års tid.

strik096

Endnu et Stjernesjal er bestilt, af min mor. Det er ikke gnisten der tænder det strikketøj. Så det var super at der kom en KAL inde på ravelry, med det formål at strikke Revontuli Shawl, Stjernesjal. KAL´en begynder den 8 februar,  må lige have mit eget færdigt inden da.

strik094

Garn valgt til min mors sjal er EZ

strik095