Louët 90 S

Lige inden vi nåede ind i det nye år, købte jeg mig en ny/brugt rok. Det vil sige den har stået som model.

Jeg er allerede meget mere glad for den end ashford´en. Køn som Ashford´en er den ikke, men den kører næsten af sig selv, der er heller ikke en masse smøren ved den. Og så er den er super nem at få med i bilen.

Louët S90

spinde091

På billedet er den næsten helt klappet sammen. Fodpladen kan også klappes op, så den fylder meget lidt.

Et underligt træ.

Jeg kunne næsten ikke vente, med at få den nye rok afprøvet. Men måtte have farve lidt uld først Det gik det meste af min juleferie med. Det er alt sammen farvet i micro-ovnen.

spinde095

Blue Faced Leicester, 395 gr , plus det jeg har spundet, mener der var 500 gr i det hele.

spinde094

Blue Faced Leicester, 320 gr.

Disse fibre farvede jeg også til farvetræf, på Kegnæs. Det blev desværre ved med at smitte af. Nu er det blevet farvet igen, og fikseret godt i micro-ovnen, det hjalp. Det er gået lidt ud over fibrene, de mange gange farvning og skyldning.

spinde092

Blue Faced Leicester, 445 gr.

spinde093

Blue Faced Leicester, 383 gr.

Lilla, hvad ellers.

I juleferien fik jeg farvet en masse uld, til min nye rok. Der røg også lidt garn med i farvningen.

strik092

To fed 50% Suri alpaca, 50% Merino.

Så blødt! Har mere i natur farvet. Og har lidt en ide´ om at jeg skulle strikke noget med to tråde. Efter at have set det her link;http://www.philosopherswool.com/Pages/Twohandedvideo.htm , har jeg fået lidt mod på at prøve.

strik093

To fed 70% Baby alpaca, 20% Silke, 10% Cashmere. 100 gr = 1200 meter.

Behøver vidst ikke sige det også er super blødt :) Jeg må i gang med et sjal. Da jeg var til farve træf på Kegnæs, fosøgte jeg at farve dette garn lilla, men efter det havde været ude i solen, blev det grønt flere steder. Efter at have farvet det igen, to gange, har det stadig et grønt skær nogen steder. Men nu må det altså bare være sådan, kan vel håbe på effekten er god.