Når høns begynder at gale

Når hønsene begynder at gale, føler man sig en smule taget ved halen. De fine Sussex, udviklede sig til fire haner og en høne, var egentligt alle købt for at være høner. Jeg er ikke så klog i det med høns, at jeg kunne se at det var haner. Flotte er de, men fire haner er godt nok lige i overkanten. Jeg undrede mig godt nok også lidt over at de hvide høns, pludselig var så møgbeskidte hele tiden, men det forklarere jo en del, når man har fire haner hoppende rundt på én.

Her i weekenden fik de så hovedet af, det var meningen at de alle skulle lade livet. Men den største og flotteste af hanerne, blev skånet i sidste øjeblik.

hoens2101201101

Bjarne tog hovedet af dem, og jeg rappede dem, hedder det ikke det?

hoens2101201102

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget, og nu ligger de parteret i fryseren. Lår og bryst for sig, og resten af skrogene, til at koge suppe af. Jeg havde fuldstændigt glemt at veje dem, men forsøgte at veje lårene, og der stod min køkkenvægt af, som går til 2 kilo..

Det er det fineste kød, så den er nok god nok, at Sussex er en godt kød race.

hoens2101201103

Vi er åbenbart tilgivet, for de kigger ind af vinduet til os igen.

hoens2101201104

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>