Juni, Juli, August og en fødselsdag.

Jeg halter lidt bagefter med de 12 projekter på Ravelry, jeg har meldt mig til. Men med lidt hiv og sving, når  jeg det måske. Der er blevet strikket huer. To i koksgrå superwash uld, og en enkelt top hue i acryl, til min veninde som ikke tåler uld. Hun har lige haft ringet og sagt den er god varm, så er det jo en fornøjelse at strikke til andre :)

Strik1312201001

Ixor er dagens model, og sørme om den store dreng ikke blev 4 år i dag.

Strik1312201002

Strik1312201003

To næsten ens huer, den ene er dog lidt længere end den anden. Det har været lidt at forsøge sig frem, både med længden, kanten og ombukket, og stadig er jeg ikke helt tilfreds med ombukket. På den grå har jeg strikket to omgange vrang, der hvor bukket skal være, inden jeg igen strikker rib. Så der er nok snart en mere på vej, plus en til mig selv..

Strik1312201004

3 tanker om "Juni, Juli, August og en fødselsdag."

  1. Du kan tro, jeg nyder min nye hue. Den er meget populær klokken ekstremt tidligt om morgenen, når den holder mig varm på vej til arbejde.
    Tror nu næsten, den faktisk klæder fødselsdagsbarnet bedre – men han er jo også rent modelmateriale ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>