Ny bil

Min gamle Nissan Sunny også kendt som “Bunny”, var for sidste gang ude og køre med mig i går. Gamle Bunny ( 19 år ) skulle have været til syn i dag, men hun ville ikke kunne gå igennem syn, og det var mange penge jeg skulle koste for at få hende i topform igen. Så for en uges tid siden bestilte jeg en helt ny bil, splinterny.. Jeg har aldrig i mit liv troet jeg skulle købe en ny bil, det var helt utopi. Hvis det havde været muligt, ville jeg også helst have beholdt Bunny, hun har været en utrolig stabil bil, og det føles lidt som at skille sig af med en god veninde, eller måske næsten et familiemedlem, inden jeg overtog den var det mine forældres bil i 15 år.

bunny

Nu står den her i indkørslen, en lille fix sag. Mon jeg bliver lige så glad for den som den gamle?

107

10701

Hønsene er bare nysgerrige. Sussex´ne er ved at være store, men de ligger ingen æg endnu.

hoens2411201001

Det er dem her der ligger æggene. Vi ved ikke helt hvad race det er, men vil gætte på en Italiener.

hoens24112010023JPG

Som man kan se er der stor størrelses forskel på de to racer.

hoens2411201002

4 tanker om "Ny bil"

  1. Wauuuu – tillykke med den nye bil. Den ser dejlig ud.

    Dine høns – går de bare sådan helt frit rundt? Er du ikke bange for, at ræven kommer og ta’r dem?

  2. Tarrrk :)

    Ja de går helt frit, og heldigvis har ræven ikke været her endnu. Det er så skønt at de bare kan gøre hvad de har lyst til, vi håber bare på at det går godt..

  3. Ja, det er da herligt.

    Kan bare ikke lade være med at tænke, at hønsene jo bare kan gå væk?!? Det gør høns måske ikke?

  4. Hm det har du da ret i, at de kunne, men så længe de har fodder her tror jeg ikke de løber nogen steder. Men det kan undre mig lidt at de ikke har brugt stalden noget mere, nuher hvor det er så koldt, de går trofast ind i deres “hus” om aftenen. Høns er vidst bare ikke de klogeste, men utrolig hyggelige :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>