Farm nyt……..

Det varer længe før vi som bonderøven bliver selvforsynende, men vi kom da et skridt nærmere i weekenden, da vi fandt ud af hvor hønsene ligger deres æg. Her er rigtigt mange gemmesteder, og inde i den gamle stald, på en hylde mellem en masse gammelt skrammel, lå de fineste hvide æg. I dag var vi ude og kigge igen, og igen lå der æg på hylden. Nu er der lagt lidt halm derop, så de ligger lidt blødt (og rent).

hoens0611201001

hoens0611201002

Der er nok ikke mange der har tomater i drivhuset i november, men her trives de fint. Så indtil videre må det være frostfrit derude.

haven0611201001

haven0611201002

3 tanker om "Farm nyt…….."

  1. Hvor hyggeligt med æg alle mulige og umulige steder. Jeg ville også elske at have høns. Måske det bliver min tur om et par år?

  2. Ork ja, vi kunne sagtens ha’ lidt høns. Det kræver bare lige et ordentligt hønsehus og en hønsegård. Det må komme …. måske. Men hyggeligt – det må det være.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>