Påske strik

Vi har haft travlt de sidste par dage. Morten har haft fødselsdag, der har været gæster, vi har gjort klar, bagt, og lavet mad. Nu er det hele ryddet væk. Og jeg hygger mig med at strikke påske harer.

Strik2803201001

De skal filtes i vaskemaskinen, jeg er lidt spændt på resultatet. Men indtil videre er der kun en færdig. Jeg havde tre nøgler garn, der går ca. et nøgle til en hare.

Strik2803201002

Garnet er noget gammelt noget fra Kvickly, det har nok lagt på lager i minimum 10 år, så det er helt nostalgisk at strikke af det, men også skønt at få endnu et hul i en af garn-kasserne.

Strik2803201003

5 tanker om "Påske strik"

  1. Halløjsa, da! Det garn har jeg også noget af – jeg har strikket Tøffelvesten i det og er SUPERglad for den; garnet var virkelig en glædelig overraskelse, som du skriver utroligt stift og kradsbørstigt under strikningen men rigtigt dejligt blødt efter vask.
    Elsker i øvrigt de påskeharer! :o)

  2. Ja havde jeg vidst det blev så blødt, ville jeg have strikket en baby trøje af det. Men nu er det blevet til påskeharer ;)Nu er de pakket væk på loftet, i en plastik pose, så håber jeg ikke møl eller andre ting finder dem.

  3. Hej Laila.
    Vil høre om du vil af med opskriften til mig – på dansk? da jeg ikke er så skrap ud i at oversætte endnu. Det er jeg ikke sikker nok i det danske endnu.

    Anette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>