Whooga

Nu er jeg kommet med på bølgen med Ugg boots, eller bamsestøvler som nogle kalder dem.

Stoevler2601201001

Jeg mener selv jeg er en ørn, til at bestille varer på nettet, om det så er garn, parfume eller bh-er, ingen problemer der. Så da jeg googlede Ugg boots, fandt en UK hjemmeside, og betalte med engelske pund, var jeg i min gode tro, at alt var i sin bedste orden.

Efter lang tids venten, dumpede der et brev ind af døren fra Told og Skat, hmm, støvlerne var sendt fra Kina, og lå nu hos Told og Skat. Argghh kan kun være den rigtige kommentar her, plus en masse andre ord, jeg ikke bruger her på bloggen. Jeg blev lidt irriteret, og forsøgte at kontakte Whooga, hvor støvlerne er købt, for at få svar på et par spørgsmål, bland andet at man finder en UK hjemmeside, betaler med pund, og så alligevel får man sin vare fra Kina, det burde de efter min mening gøre opmærksom på. Men jeg venter stadig på svar, og jeg kan nok vente længe!

Til sidst kom dommen, 310 danske kroner oven i prisen på støvlerne, arrghh igen! Told 0 kr, afgift 0 kr, importmoms 150 kr, skat 150 kr, importgebyr 128 kr, moms 32 kr…………………….. Nu føler jeg mig lige så dum, som når jeg betaler licens, og lidt de sammen ting gør sig gældene her, vi betaler stadig af på det fine DR hus de byggede for alle de millioner, her i byen har Told og Skat lige bygget et kæmpe kontor palads nede på havnen, mon ikke jeg har været med til at sponsorere det fine guld skilt der hænger på facaden!?

Men ok mine fødder er varme, meget varme. Havde aldrig troet et par støvler kunne være så varme. Jeg forsøger at lade være med at ærgre mig.

Støvlerne er købt her, http://www.whoogaboots.co.uk/ , men husk at ligge over en måneds fragt på, og ca 310 kroner til guld skiltet nede på Told og Skats bygning.

7 tanker om "Whooga"

 1. Uak! – som Anders And ville have sagt. Selv kunne jeg nok have fundet på noget mindre pædagogisk, det er SÅ SURT at betale for omkostninger man ikke havde nogen anelse om ville løbe på. Og så vidt jeg kan se på Whooga-siden, fremgår det ikke nogen steder at støvlerne sendes fra Kina. Øv. Strengt!
  Men dobbelt-dobbelt glæde over varme og tørre fødder så, ikk? =)

 2. Jo de er super at have på. Men som du selv skriver, er det ikke sådan lige til at gennemskue, at de sender deres varer fra Kina.. Jeg må være ekstra påpasselig næste gang, jeg bestiller varer i udlandet.

 3. Jeg har det som dig, Laila – handler rigtig meget via nettet og er nu kommet i samme situation som dig. Googlede UGG støvler på sider fra England og fandt mine støvler. Fik dem bestilt og anede ikke uråd, før jeg modtog en email retur med kinesiske tegn. Jeg har ikke modtaget støvlerne endnu og venter i spænding på told beløbets størrelse. Jeg har handlet på http://www.buywarmugg.com/

 4. Sikke en kedelig overraskelse…
  Men på deres hjemmeside står der ellers:

  “In the extremely unlikely event that there are any additional customs or shipping charges we will pay 100% of all costs. You will never pay more than our advertised prices.”

  Ved ikke om du har prøvet at kontakte dem?

 5. Hej
  har også lige prøvet præcis det samme…. bestilte hos ..
  Christian-Louboutin-uk.COM

  Der står intet om at de ville afsendes fra Kina :-( ved endnu ikke hvad jeg skal gøre.. men har sendt en klage til firmaet og til told :-)
  Tror nu bare jeg må betale, pengene er jo trukket …. :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>