November og december strik

Jeg er lidt bagud med at vise, hvad jeg har strikket i november og december. Lidt har jeg da lavet. I november blev jeg færdig med noget der ligner en Miyake, den er dog  strikket uden opskrift. Den er allerede blevet brugt meget. Og selvom den var død kedelig at strikke, kunne jeg godt finde på at lave en til. Jeg startede på vesten i april måned, så endnu et klap på skulderen må være, at jeg har fået færdiggjort en UFO.

Strik1812200901

Mit december projekt er mit “halve kongerige”. Dog en let ændret udgave. Jeg kunne ikke lide takkerne på den originale opskrift, så jeg lavede min egen udgave. Og jeg må sige, jeg er faktisk helt stolt, og elsker resultatet. Garnet har jeg selv farvet tidligere på året. Sjalet er strikket i dobbelt garn,  70% Baby alpaca, 20% Silke, 10% Cashmere. 100 gr = 1200 meter, det er utroligt lækkert og blødt. Første gang det blev farvet, blev det farvet med kool aid, som er en form for pulver saftevand. Det dufter meget stærkt, sødt, og man kan næsten få det i alle regnbuens farver, hvordan man mon ser ud indvendig når man drikker det? Men efter at det havde hængt til tørre i solen, var det blevet grønt flere steder. Så anden gang jeg farvede det, blev det gjort med cushing dyes, det meste af det grønne blev dækket, men garnet var stadig i forskellige nuancer, hvilket irriterede mig lidt. Nu er jeg bare så glad for det, der er en dybte i farverne, der gør mig glad, og det dufter stadig svagt af kool aid, uhm :) Jeg mener jeg startede på sjalet i maj måned, så det her er også en UFO der er færdig.. Hvor mange der stadig ligger i skabet fortæller jeg ikke!

Strik1812200902

Strik1812200903

3 tanker om "November og december strik"

  1. det halve kongerige har du strikket rigtigt flot, jeg tror jeg vil lave et også hilsen Hanne

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>