Så kom Hr. Vinter

Endelig vinter. Klar himmel, frost og den dejlige friske luft der følger med frosten. Jeg måtte gå tidligt hjem i dag fra arbejdet, det værker i min lyske, men selvom det var en øm tur hjem, var det ikke den værste dag at skulle gå hjem på. Solen skinnede på et rim belagt landskab, ret så eventyrligt. Mine tanker kredser, om min lyske som er øm, og min læge som ikke tager det alvorligt.  Og ikke mindst lander tankerne hver dag på både min bror og min far.

For at få tankerne lidt på afstand, tog jeg kameraet med ud.

Haven0212200901

Haven0212200904

Haven0212200902

Haven0212200903

2 tanker om "Så kom Hr. Vinter"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>