For enden af regnbuen

Til trods for det dårlige vejr i dag, var der en lille solstrejf. Som lavede denne flotte regnbue. Så for enden af regnbuen der bor jeg, altså næsten.

Haven2111200908

Så for enden af regnbuen, hænger mit store møllehjul af en krans. Det er den første jeg har lavet. Og en blomster binder, eller bare en der er lidt bedre til det der med kranse og blomster, vil måske græmmes. Men jeg synes den er fin. Mange af materialerne er fra min egen have, det kan jeg godt lide, og det at den ikke er alt for julet er heller ikke så tosset.

Haven2111200909

2 tanker om "For enden af regnbuen"

  1. Smuk krans. Den kan jeg godt li’.

    Og tænk at bo for enden af regnbuen. Det kan ikke være helt tosset.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>