Halloween

Der blev ikke pyntet det vilde op til Halloween her. Bortset fra et par fyrfads stager. Og mit græskar, som jeg har haft lys i hver aften. Efterhånden er ansigtet på det faldet helt sammen, så snart er det dens tur til at komme på komposten. Jeg har gemt kerner fra egne græskar, og skal helt sikkert have plantet nogle til foråret igen.

Øjnene her, var de hvide “påske æg” jeg viste i et tidligere indlæg. Jeg havde håbet at have projektet færdigt til Halloween, men tiden er løbet fra mig, simpelthen. Men om det så er Halloween eller ej, så laver jeg det færdigt her i vinter, og kan nok ikke lade være med at bruge det uden for Halloween sæsonen.

halloween31102009

2 tanker om "Halloween"

  1. Hej,
    hvor er dine øjne altså klamme;-), skøn idé! Ville være herlig pynt på en fin bolerojakke.
    Mvh
    Helle på Møn

  2. Haha ja :D Havde nu tænkt halstørklæde. Ang bolerojakke, så er jeg temmelig barm svær, så kunne lige se jeg fik øjne de forkerte steder ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>