Sok amok

Jeg var så blond at give mig i kast med at få brugt alt min strømpe garn, en god ide. Jo, og når jeg nu var i gang, så skulle jeg da lære at strikke strømperne nede fra og op. Jo, har da strikket to par før, med denne teknik, men derfor kunne jeg stadig ikke hitte ud af at strikke hælen. Så jo, om jeg ikke sad en hel nat, og strikkede den ene hæl efter den anden, for bare at trævle op igen. Men jo, da jeg langt om længe sagde til mig selv, mig selv sagde jeg, det her kan jeg ikke finde ud af, men måske kan jeg lave en hæl jeg kan finde ud af, jo og det gjorde jeg så. Og jo, der er stadig lang vej i alt mit strømpe garn, men jeg trænger til nye sokker, og ikke om jeg vil stoppe nu, hvor jeg kan hitte ud af min egen hæl :)

Første par er af Regia strømpe garn, udemærket strømpe garn, med et dejligt farveforløb, designet af Kaffe Fassett. Jeg prøvede at lave snoninger, men det er efter min mening ikke pænt i det farveforløb. De går til under knæet, så de kommer til at titte fint op, når jeg har støvler på.

strik3009200901

Par nummer to, tadah , føler mig lidt som i “vild med dans” her. :) Er i Mayflowers strømpe garn, med Nano teknologi. Der er fra min side ikke ret meget godt at sige om det garn, det er stift og underligt, virker nærmest som et fuldsyntetisk garn. Jeg skal bare lige have brugt den rest jeg har tilbage, så bliver der ikke købt mere af det.

strik3009200902

Par nummer 3, jo vi danser skam stadig, hehe. Mayflower igen, men denne gang med Aloe Vera. Garnet er rart at strikke med, og det bliver noget så blødt når det er vasket, så det kan godt ryge ned i kurven en anden gang.

strik3009200903

2 tanker om "Sok amok"

  1. Øj, de der fine.

    Bruge ALT dit strømpegarn op? Uhhh – godt det ikke er min opgave. Det ville dælme blive et stort projekt (og langvarigt).

  2. Hehe, ja det bliver også langvarigt. Men det skal nok lykkes. Hvad jeg så køber af strømpegarn bagefter, fortæller historien ikke noget om ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>