Bare endnu begyndelsen på et Stjernsjal

Synes jeg har så meget forskelligt på pindene lige nu, at der ikke rigtigt bliver noget færdigt. Slider med en sweater til Morten,  et stjernesjal til mig selv,, plus alt det andet.Jeg blev dog færdig med et par futter til niecen, men glemte at tage billeder. Fik et indkøbsnet færdig, som nok har ligget et halvt års tid.

strik096

Endnu et Stjernesjal er bestilt, af min mor. Det er ikke gnisten der tænder det strikketøj. Så det var super at der kom en KAL inde på ravelry, med det formål at strikke Revontuli Shawl, Stjernesjal. KAL´en begynder den 8 februar,  må lige have mit eget færdigt inden da.

strik094

Garn valgt til min mors sjal er EZ

strik095

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>