WWKIP i Ry

Til morgen blev jeg samlet op, ved Christiansfeld afkørslen. To glade strikkedamer tog mig med i bilen. Først til Vejle, og samle endnu en strikker op. Og så til Ry. Efter en tur i Garn Galleriet , gik vi ned på “havnen”, fandt et dejligt sted at sidde, og gik i gang med at strikke. Der gik en times tid, før der begyndte at dukke flere op. Men til sidst var der en lille hyggelig flok. Den fine præmie, sponsoreret fra Garn Galleriet, vandt jeg desværre ikke. Og det meste af dagen er gået med at trævle op, men hyggeligt det var det!

Desværre glemte jeg kameraet her hjemme, så der er ingen billeder fra dagen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>