Louët 90 S

Lige inden vi nåede ind i det nye år, købte jeg mig en ny/brugt rok. Det vil sige den har stået som model.

Jeg er allerede meget mere glad for den end ashford´en. Køn som Ashford´en er den ikke, men den kører næsten af sig selv, der er heller ikke en masse smøren ved den. Og så er den er super nem at få med i bilen.

Louët S90

spinde091

På billedet er den næsten helt klappet sammen. Fodpladen kan også klappes op, så den fylder meget lidt.

2 tanker om "Louët 90 S"

  1. Hej, jeg vil høre hvor du har købt din spinderok da jeg søger en god begynderrok. Mvh Pia

  2. Du kan være heldig at finde en ok, begynder rok, i den blå avis. Det er en god ide at tage ud og prøve rokken, og gerne have en med, som har lidt forstand på det. Jeg købte de to første igennem den blå avis, en ashford, og louét´en. Og fandt først ud af efter nogen tid, at jeg ville have en med dobbelt trampe. Så når du går ud og finder en “begynder” rok, er det langt fra sikkert det er den du vil beholde. Jeg håber du finder dig en rok.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>