Der var en, der var to, der var tre..

Når man sidder på sin flade, er der masser af tid til at strikke.

Først blev den hæklede kjole færdig til brudepigen. Men halsen var als for stram, og hun var blevet blå i hovedet, hvis hun skulle have haft den på. En ommer`, så et nyt bærestykke måtte der til. Nu passer halsen, men modellen er ikke god, den sidder som en sæk kartofler.

strik0306200901

Fluks købte jeg opskriften på Elvira, en af Rasmilla opskrifterne. På lager lå der lidt Kick, halv bomuld og halv acryl, det måtte være godt til en sommer kjole. Garnet er jeg bestemt ikke vild med, synes det har en underlig kvalitet, er for løst spundet, det splitter meget når jeg strikker med det, så det køber jeg ikke igen. Opskriften, og modellen er super, er dog ikke vild med hulmønsteret der går ned gennem kjolen. Og den blev lige lidt stor nok, til det lille puds. Så om igen..

strik0306200902

strik0306200903

Bærestykket er det samme som på Elvira´en, men så er der strikket vrang riller ind i mellem, og taget ud i vrang, så de bliver bredere jo længere man kommer ned på kjolen. Mønsteret fra bærestykket er gentaget til slut på kjolen. Garnet er merciseret bomuld, som den første også er lavet i. Enda garn fra lageret.

strik0306200904

strik0306200905

Endelig er jeg tilfreds. Farven er god til lille Catharina. Alle gode gange tre..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>