Feather and Fan Comfort Shawl

Fra spindefibre, til garn, og nu til sjal. Det er det første hjemmespundne jeg selv har strikket af.

I stedet for at strikke Morning Surf Scarf, blev det til Feather and Fan Comfort Shawl. Begge op skrifter kan findes på Ravelry.

Selvom det til sidst var nogle laaange omgange, kunne jeg næsten ikke ligge det fra mig, jeg skulle lige se hvordan farverne vekslede i den næste stribe.

Dette bliver mit maj projekt, i Ravelry gruppen, 12 projekter på et år.

strik2005200901

strik2005200902

strik2005200903

strik2005200904

3 tanker om "Feather and Fan Comfort Shawl"

  1. For et nydelig sjal, og som du sier, så spennende med fargeskiftene :D
    Kan jeg spørre deg om hvordan du klarer å holde orden på dette mønsteret? Hver gang jeg skal prøve meg så blir jeg forvirra over hvor jeg er og om jeg har gjort noe feil, og talt feil, og lagt til noe – det er bare telling på telling. Hva gjør du?

  2. Tak skal du have :)
    Det kan være svært at holde styr på, det vil jeg give dig ret i. Efter at par omgange, så begynder mønsteret at vise sig, så er det nemt at se hvor man er kommet til. Men jeg bruger at sætte en streg i opskriften, efter hver omgang er strikket, ellers render jeg vild i det. Jeg håber du har mod på at prøve igen :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>