Lilla, hvad ellers.

I juleferien fik jeg farvet en masse uld, til min nye rok. Der røg også lidt garn med i farvningen.

strik092

To fed 50% Suri alpaca, 50% Merino.

Så blødt! Har mere i natur farvet. Og har lidt en ide´ om at jeg skulle strikke noget med to tråde. Efter at have set det her link;http://www.philosopherswool.com/Pages/Twohandedvideo.htm , har jeg fået lidt mod på at prøve.

strik093

To fed 70% Baby alpaca, 20% Silke, 10% Cashmere. 100 gr = 1200 meter.

Behøver vidst ikke sige det også er super blødt :) Jeg må i gang med et sjal. Da jeg var til farve træf på Kegnæs, fosøgte jeg at farve dette garn lilla, men efter det havde været ude i solen, blev det grønt flere steder. Efter at have farvet det igen, to gange, har det stadig et grønt skær nogen steder. Men nu må det altså bare være sådan, kan vel håbe på effekten er god.

En tanke om "Lilla, hvad ellers."

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>