7-9-13 og bank under bordet

Her på matriklen er alle kyllingerne stadig i god behold.
Med farer som ræve, skader, krager og katte, er det dejligt at vi ikke har mistet nogen. Kyllinger og katte synes enda at have vænnet sig til hinanden. Vi må håbe det gode venskab fortsætter.
Her ligger Simba og Kanna og kigger nysgerrigt.

20140603-140913-50953983.jpg

En tanke om "7-9-13 og bank under bordet"

  1. Hej. jeg så dine flotte hønsebilleder, og tænkte at du måske kunne vide hvor jeg kunne købe et par stykker af den flotte race, dværg wyandotter. jeg bor på landet og mangler en eller to der kan ruge og passe kyllinger, jeg har prøvet forskellige siden ræven tog de to jeg havde før. det virker som om der ikke er nogen heromkring der har wyandot dværghøns, men jeg kører gerne langt.
    MVH Tommy Christensen
    tlf 30138375

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>