Strik en skål

Den sidste weekend i Januar, havde jeg besøg af et par strikkepiger, det var enormt hyggeligt, og det satte lidt gang i min strikkelyst igen. Jeg fik bland andet et strikke kit,  strikke små skåle, der senere skulle filtes/valkes i vaskemaskinen. Se det var lige et projekt jeg kunne være med til.

Her er de fire skåle inden turen i maskinen.

Strik07-02-201201

Og efter. Jeg har så senere fundet ud af, at de er lige blevet filtet til de gode side, de skulle have været lidt større.

Strik07-02-201202

Strik07-02-201203

Der var hjælp fra Ixor til opvinding af garn.

Ixorstrik07-02-2012

En tanke om "Strik en skål"

  1. Det var SÅ hyggeligt at besøge dig den weekend. Tak for skønt samvær. Jeg er allerede ved at finde en weekend, hvor jeg sender mand og børn ud af huset, så der kan tøses igennem med strik, snak og hygge.

    De er da blevet fine, de filtede skåle/holdere. Lidt små, ja, men fine …

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>