I gang med lidt for meget.

Måske burde jeg begrænse mig lidt, gøre en ting færdig af gangen. Men det er nu meget sjovere, at have flere strikke tøjer at vælge i mellem.

 

En wanna be Miyake. Strikket ud af hovedet. Så får jeg brugt noget af alt det Kauni jeg har liggende.

strik09162

På Hobbynettet´s tur til Espergærde. Kom vi sjovt nok forbi en garnbutik, sådan helt tilfældigt ;)  Et lille smut forbi Lyngby, og garn-butikken Uldstedet. Der var de skønneste garner fra Gepard. Købt blev denne gule solfwoolsilk, 5 nøgler. Man får da ikke meget sommer trøje for 287 kroner i en tøj butik, vel!?

Opskriften er en jeg selv har bikset mig frem til. Ret enkel, startet fra oven, med ragland, på pind 3,5.  Glæder mig til at få den færdig. Den skal nok blive dejlig at have på til sommer, både lun og kølig, pga mikset mellem silke og merino.

strik0917

strik0918

Mit hjemmespundne merino, skulle egentligt være blevet til et Morning Surf Scarf . Det bliver det ikke. I stedet for faldt jeg over “The feather and fan comfort shawl” inde på Ravelry. Tror garnet egner sig vældig godt til den opskrift, pga farveskiftene. Jeg strikker det på pind 3,5.

strik0919

Til sidt en lille brudepigekjole, som jeg skal have færdig til d. 6 juni. Det er min lille niece, der skal have den på. 

hakle091

Mon ikke jeg har nok arbejde til resten af sommeren.

3 tanker om "I gang med lidt for meget."

  1. Aiiij – den ser fin og god ud, den gule sommertrøje. Faktisk ret meget i samme stil som den, der rumler i mit hovede p.t. Lidt sjovt. Glæder mig til at se det færdige resultat.

    I det hele taget fine ting, du har gang i.

  2. Tak skal du have Britt :)
    Du er velkommen til at kigge i mine notater, hvis du kan bruge det som opskrift. ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>