Igen lidt billeder af hvordan der ser ud her. Endnu engang ting der bare ligger, og har lagt i længe..

vamdrup2403201101

vamdrup2403201102

vamdrup2403201103

vamdrup2403201104

vamdrup2403201105

Nabo virksomheden, har åbenbart den fritids beskæftigelse at have bier. Så nu hvor foråret er på vej, har vi et massivt antal af bier i haven. Men det er da meget hyggeligt på en eller anden måde.. Man burde plante en æble træ´s plantage her, med alt det plads der er, og så bierne til at bestøve, den rene idyl,,, bortset fra diesel dunsten fra naboen til den anden side…

vamdrup2403201106

4 tanker om ""

 1. Kære Laila,

  Jeg overvejer at lave en “Laila” – altså at købe en Majacraft Suzie Pro og en Woolee Winder – men jeg er temmelig nysgerrig efter at høre hvordan du oplever dem efter noget tids brug.

  Vil du anbefale en “Laila”?

  Kh Julia

 2. Hehe, ja helt sikkert. Synes det er utrolig driftsikker rok, måske ikke med det pæneste ydre, men stabil og ekstrem lækker at spinde på. Woolee winderen er jeg også utrolig glad for, aldrig at skulle skifte krog, eller flytte på noget, skønt! Men den har en let hvislende lyd, som måske kan irritere nogen..Jeg ved der er en fra Spindeforeningen som også er blevet bidt af en gal Majacraft, og som nu er oppe på to af slagsen, så pas på med ikke at blive for bidt af dem ;)
  Og kommer du på disse kanter, er du meget velkommen til at komme og prøve den, hvis du skulle have lyst :)

 3. Jeg tog gerne turen til Jylland bare for at prøve den, men jeg ved at du har ca. tusind katte – og med min allergi, kan jeg ikke nå at spinde mange omgange, før jeg får udslæt og deslige…

  Skulle du til gengæld helt tilfældigt til Odense, og tilfældigvis har den med, så står min dør åben. (Ja, du er selvfølgelig også velkommen uden tilfældigvis at være i nærheden).

  Jeg har sådan forelsket mig og efter hvad jeg har researchet, så er Suzie´en lige hvad jeg har brug for – man kan spinde lidt af hvert på den og så er den god at spinde jævnt på – og så er de der bobbins nogen dejlig store nogen, så der kan være meget på.

  Hvor købte du din – og hvad gav du for den med fragt og alting? Har du en lazy kate til?

 4. Ja den med kattene bliver nok lidt svært, de kommer godt nok ikke i hele huset. Men mon ikke jeg skal til Odense på et eller andet tidspunkt, og så tager jeg hende gerne med :) Jeg har aldrig været i Tantegrøn, og det har været et ønske længe og komme over og kigge ;)

  Jeg handlede min Majacraft her; http://www.hedgehog-equipment.co.uk/spinning-equipment/spinning-wheels/the-suzie-range
  De var utroligt behjælpelige, og søde.

  I det hele gav jeg dengang 4568,17 kroner. Det var for rokken, jumbo spolen, et high speed hjul og portoen. men det kommer jo også en del an på hvad den engelske pund ligger i, og da jeg handlede, var jeg heldig at den lå lige under 8 dkr. Men jeg tror prisen generelt er steget på dem.

  Den eneste lazy kate jeg har, er en hjemmelavet en på et billigt skære bræt fra Ikea, virker fint dog, hehe.

  Husk hvis du vil have en woolee winder, så kan det ikke betale sig at købe jumbo spoler eller lign til, disse kan ikke bruges på woolee winderen.

  Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>