Jeg bor, jeg har tag over hovedet. Jeg fordrer ikke det store , man må nøjes så længe man har et hus andetsteds til salg, og ikke er helt på plads i sit nye liv. Jeg er tålmodig over måde, jeg nøjes og glædes over det smukke i det grimme. Jeg er elsket, det er snart forår og jeg kan klare det meste, så bare kom an!

Vi bor på en grund som har været brugt af et nedbrydnings firma, og her står rigtigt mange ting. Her er oprydnings arbejde nok til mindst 500 timer i en gummiged..

Men faktisk er der også noget smukt i forfald. Noget eventyrligt ved så enormt et rod. Og fascinerende over hvordan naturen stille og roligt fortærer.

Det er aldrig kedeligt at gå en tur på grunden, og man får altid øje på noget, man ikke lige har set på sin tur før.

Jeg har taget et utal af billeder når jeg er ude på disse ture, og vil forsøge at få lagt lidt ind en gang i mellem, en tur i vores lidt specielle univers her :)

vamdrup0903201101

vamdrup0903201102

vamdrup0903201103

vamdrup0903201104

vamdrup0903201105

vamdrup0903201106

4 tanker om ""

  1. Åhhh – sådan en gammel skurvogn ville jeg så gerne ha’ fat i. Den skulle sættes i stand og stå i vores have som en lille ekstra soveplads eller lege/sommerhus til ungerne.

    Jeg kan sagtens følge din tanke om det smukke i det slidte, gamle og rodede. Jeg ville nok bare føle en kriblen efter at få det ryddet op og gjort brugbart …

  2. Jeg kan sagtens følge dig ;) Problemet her, er bare at det er helt vildt meget der skal ryddes op, skurvognen her er kun en lille dråbe i havet.. Måske når jeg får lagt lidt flere billeder ind, vil man få en fornemmelse af hvor uoverskueligt det er, hehe. Men stadig, smukt på sin egen måde.
    Men altså skurvognen er din, du skal bare selv hente den ;)

  3. He he ….. tak, du er sød. Og jeg kan sikkert få skurvognen ‘all inclusice’ med regntøj, gamle kapsler, fuglerede og det hele …? Men … mon den kan holde til turen herover? Næppe.

  4. hehe ja netop, inklusiv det hele. Men ja Den skal nok op på et lad for at kunne transportes :D

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>