Badeværelses update

Her er så en lille update på badeværelses situationen. Hul, hul og atter hul.

Badev1906201001

Nu er det så ikke kun inden for der er hul, men også ude i forhaven.

Badev1906201002

Badev1906201003

Egentlig vil jeg mene, at jeg er temmelig tålmodig, men jeg savner at have et badeværelse!

Ubuden gæst

I den tid vi har haft kattegård til vores katte, har vi været udsat for lidt af hvert. Ixor stak i en længere periode af, indtil vi fik sat en stopper for det, ved at sætte en vinkel på hegnet, så han ikke kunne komme hen over. Er blevet vækket om natten, ved at en hund stod og gøede ind i kattegården, den råbte jeg så højt af, at Morten næsten tog sit gode tøj og gik. Det sidste halve år, har der så været en kat der kommer, om natten, og synger store serenader, mens vores katte bare sidder og kigger uforstående. I nat var den så gal igen, efter at have jaget den væk flere gange, og igen var på vej op for at jage den væk, stod den ikke uden for kattegården, men med hele hovedet  nede i madskålen, inde i bryggerset!

Han var slet ikke bange, ret så kælen, og kunne ikke helt forstå hvorfor jeg skubbede ham ud af bryggers døren. Han gik da bare om og begyndte at synge ind af kattegården igen. Jeg har ikke sovet ret meget, lyttet til om han kunne finde på at komme ind igen.

Da vi nu her kommer hjem fra en fødselsdag, lå han lige så fint inde i stuen i en af hængekøjerne. Han er en pæn kat, dog fuld af sår af slås kampe, plus diverse teams af lopper, og tæger.

Han kommer helt sikkert igen, og så må han blive afleveret hos dyrehospitalet her i byen,,, selvom der er en her i huset, der mener at han har valgt sig en ny familie, og det er ikke mig.

kat12062010

Woolee winder

I marts investerede jeg i en woolee winder, hvilket jeg absolut ikke har fortrudt. Skulle dog lige vænne mig til indtrækket på rokken, når den var på, den er lidt mere kontant, nu ligger jeg ikke mærke til det mere. Og hvorfor så bruge så mange penge på sådan en dims, for dyr det er den. Tænk sig aldrig at skulle fordele fibrene på spolen mere, bare spinde indtil spolen er fuld. Det nyder jeg, nyder det så meget, at jeg har været ved at falde i søvn ved rokken nogle aftener :)

Næsten 5 spoler er fyldt med Blue Faced Leicester, spundet tyndt, (så tyndt som jeg kan). Ulden er farvet på samme tid som det til min lilla cardigan. Tror jeg vil navajo tvinde det, så farverne ikke bliver så mikset.

Spinde0106201001

Spinde0106201002

Spinde0106201003

Spinde0106201004

Spinde0106201005

Som man kan se på de sidste to billeder, er der monteret et lille tandhjul på spolen, og på vingen. Inde i vingen løber et gevind, som trækker krogen frem og tilbage. Den har en let raslende lyd, men det kan jeg godt tilgive den :) Nu må jeg se hvordan den er at tvinde med.